Skip to main content
gazeti-item-thumb

Dekaler

Exponera dina produkter med dekaler
- Märk upp dina maskiner
- Sätt på bilen
- Toppstansade
- Golv- och fönsterdekaler
Prata med någon som kan allt om dekaler. Prata med oss!
gazeti-item-thumb
Vi har öppet alla vardagar i jul och nyårshelgen. Måndag - torsdag 8 - 17 och fredag 8 - 16.
gazeti-item-thumb

Tryck det du behöver, när du behöver

Det kallas Print on Demand Tryck det du behöver, när du behöver. Med våra produktions och distributionslösningar får du ordning på ditt marknadsmaterial.
Läs här vad vi gör för Cibes Lift Group och vad vi kan göra för dig.
gazeti-item-thumb

Banderoller - Skyltar - Vepor

Ta chansen att exponera ditt budskap stort! Banderoller, skyltar och vepor finns i många utföranden, material och storlekar. Passar lika bra inomhus som utomhus.Kul & kort om DOX projektportal

Projektportalen som håller ihop byggprocessens alla dokument! Lagra dokument, ritningar och övrigt material på ett strukturerat och åtkomligt sätt.

gazeti-item-thumb

Gör som Bilmetro

Direktreklam är den kanal som skapar mest intresse, flest är positivt inställda till och som har högst nyttjandegrad hos svenska konsumenter. Gör som Bilmetro - marknadsför dina produkter och tjänster med direktreklam så blir du inte bortklickad!

gazeti-item-thumb

Allt för synlighet, ordning och reda!

Jobbar du med om-, till- eller nybyggnation? Smarta lösningar som projektportalen DOX, bygg- och fasadvepor och skyltar till byggplatsen helt enligt dina önskemål och behov.
gazeti-item-thumb

Samklang...

...i marknadsföring och profilering. Sånt gillar vi! Kolla in hur Länsmuseet Gävleborg har gjort där vi bland annat producerat skurna texter till golv och vägg.
gazeti-item-thumb

Storbildsprojekt

Under hösten har vi producerat många stora bilder i olika format och tappningar till våra kunder. Här kan du se några utvalda exempel. Om du också i behov av storformat, kontakta vår specialist Martin.
gazeti-item-thumb

Öka försäljningen 2018?

Vi har produkterna du behöver. Kontakta oss för ett förslag som passar din verksamhet. För dig med krav på hållbar produktion, så är vi både FSC- och Svanenmärkta.
gazeti-item-thumb

Dekaler, etiketter och klistermärken

Saker som får fötter? Vi har lösningen: dekaler och etiketter! Utmärkt för märkning av verktyg, hjälmar, maskiner, skåp, bilar, till lokalproducerade livsmedel, handgjorda smycken, m.m.
gazeti-item-thumb

Alla dagar är flaggdagar!

Vill du boosta din försäljning, ge information eller dra till dig uppmärksamhet? Välj den modell som passar dig bäst!
gazeti-item-thumb

DOX Projektportal

DOX projektportal har använts av landets ledande byggföretag under flera år. Nu har den uppgraderats och vässats ytterligare. Prova kostnadsfritt!
gazeti-item-thumb

Ingenjörer utan gränser

Under sommaren har Gävle Offset sponsrat organisationen Ingenjörer utan gränser med utrustning för att installera trådlöst nätverk i en skola i Karagwe, Tanzania. Projektet utfördes av vår tekniker Mikael Hug. Läs mer om projektet.
gazeti-item-thumb

Läs vår produktkatalog!

Här kan du läsa om våra produkter specifikt riktade till butiker, kontor och mäklare samt få pris direkt.
gazeti-item-thumb

Gratis trycksakshjälp!

I vår Trycksakshjälp får du gratis tillgång till mallar och dokument som hjälper dig att skapa din trycksak. Ibland är det skönt att inte behöva uppfinna hjulet på nytt, därför har vi tagit fram denna guide för att hjälpa dig och ditt företag med era trycksaker.