Skip to main content

Om oss

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Som det familjeföretag vi är, vet vi att ingenting är viktigare än relationer. När du väljer oss väljer du därför en trygg och pålitlig partner. Här har du en kontaktperson som ansvarar för samtliga dina projekt och håller en nära kontakt med dig. Tillsammans kommer ni fram till den allra bästa lösningen för dig och ditt företag.

Hos oss hittar du bara tryckprodukter och skyltar utförda med stor omsorg och noggrannhet. Vi är ett välkänt kvalitetstryckeri och våra produkter och rutiner ska inte förväxlas med enklare kopiering.

Gävle Offset grundades 1962. Mycket har förändrats sedan dess men inte vår syn på kvalitet och service. Vi har hjälpt företag med trycksaker i över 50 år. Det tänker vi fortsätta med.

Tjänster

I vår produktionsanläggning har vi möjlighet att trycka dina uppdrag enligt konstens alla regler. Med eget tryckeri och storformatsverkstad har vi de bästa möjligheterna att kontrollera händelseförloppet för din beställning. På så vis kan vi snabbt lämna exakt besked om statusen på ditt jobb, ändra en detalj eller justera upplagan. Dessutom kan vi välja det ekonomiskt mest fördelaktiga produktionssättet – beroende av villkoren för just ditt projekt. Läs mer om vad vi kan göra för dig under Våra produkter.
gazeti-item-thumb
Prepress
gazeti-item-thumb
Digitaltryck
gazeti-item-thumb
Tryckeri
gazeti-item-thumb
Storformat
gazeti-item-thumb
Bokbinderi
gazeti-item-thumb
Distribution

Vår samarbetspartner Temo Mailer

Under 2012 inledde vi ett långsiktigt samarbete med tryckeriet Temo Mailer i Stockholm. Samarbetet har visat sig mycket lyckat och tillsammans kan vi erbjuda dig som kund ett av marknadens mest intressanta produktutbud. De båda familjeföretagen Gävle Offset och Temo Mailer värdesätter relationer högst och är din pålitliga leverantör; du är välkommen att handla tryckt hos oss!

Milstolpar i Gävle Offsets utveckling

tidslinje-om-oss